Vill ni servera hållbart kaffe?
Jobba med oss, tillsammans gör vi skillnad!

Mini Sverige

Mini Sverige »

Balck Coffee är officiella kaffepartner till Mini Sverige.
VD Anders Brocknäs:

Att samarbeta med varumärken och människor som delar MINIs syn på liv, kreativitet och hållbarhet är en kärna i vår kommunikation i Nordeuropa.
Genom det nya, unika detaljhandelskonceptet MINI Senses har MINI etablerat en nära relation med Balck Coffee.
Norden är en av världens största konsumenter av kaffe per capita, mycket av det kaffe produceras på ohållbara och orättvisa sätt – något MINI vill ta ställning mot. Därför blev samarbetet med Balck Coffee en bra varumärkespassning. Balck Coffee, liknande MINI, vill ändra status quo på ett hållbart och revolutionerande sätt.

Slottsholmen

Slottsholmen »

Slottsholmen är en plats där den lilla kustnära staden Västervik, möter världen. Och vice versa. Det är ett flytande lyxhotell med 33 superior rum och 10 sviter. En restaurang som gör lokala råvaror till mat i världsklass. En marina mitt i stan och ändå ett stenkast från skärgård. Det geotermiskt uppvärmda, besatt av solceller och det vatten som vi använder kommer från vår egen avsaltningsanläggning. Slottsholmen är verkligen strävar efter att vara ett landmärke för hållbarhet. Men framför allt, det är ett arbete av kärlek.

Beck Kaffebar

Beck Kaffebar »

Kaffe är något jag är passionerad över. Den passionen ser jag till att förmedla vidare varje gång jag möter en person på Beck Kaffebar. Intressanta möten i kaffebaren och att uppleva hur människor sammankopplas på Beck är något jag värdesätter högt. Vi har gjort ett medvetet val när vi valde Balck Coffee som kaffeleverantör. Vi kompromissar inte med smak och kvalité.

My Feldt – Tivolikiosken

My Feldt – Tivolikiosken »

När livet tog en ny vändning förvandlade My Feldt, denna kreativa superhjältinna, det tidigare cafét med cykelfokus till ett färgsprakande tivoli. Här är det lekfullhet som gäller i allt från inredning och egendesignade prylar som insektsprydda muggar och t-shirts med kanelbullemotiv till toppiga biskvier, saftiga kanel- och kardemummabullar och dammsugare utan like. Det är eko, närproducerat, roligt och gott. My Feldt gör faktiskt den här planeten lite bättre med sitt kompromisslösa miljötänk och tokroliga tivoli.

Lillebrors

Lillebrors »

Om du någon gång har passerat Rörstrandsgatan mellan kl. 8 på morgonen och sen eftermiddag så har du med stor sannolikhet sett den långa kön som ringlar sig utanför Lillebrors bageri.

När Stefan startade Lillebror var målet (och fortfarande är) att skapa en helhet där slutprodukten är lika viktig som atmosfären. Något de verkligen lyckats med.

– Jag hoppas och tror att den viktigaste ingrediensen är vi som jobbar i bageriet. Sen är det förstås viktigt att kunden kan se var bullen kommer ifrån, att den är nygjord och att det finns en omsorg i hantverket. Val av råvaror är också jätteviktigt.

Stenlunden

Stenlunden »

Vi på Stenlundens Hantverksbageri älskar naturen, så vi vill göra så lite avtryck på den som möjligt. Därför använder vi oss av ekologiska och hållbart producerade råvaror i säsong, gärna av folk i vår närhet.

Vi bakar på endast stenmalda och ekologiska kulturspannmål.  Allt bakas från grunden med naturliga råvaror utan tillsatser, konstgjorda färgämnen eller aromer.Vi använder oss av långsamma jäsprocesser med hjälp av surdegar, vildjäst och fördegar.

Allt för att det ska gynna våran hälsa och även för miljön och smaklökarna.
Stenlundens hantverksbageri står för ärlighet, mot varandra, mot naturen och mot oss själva.

Vårt motto är: Vi låter naturen styra oss, inte tvärtom

Bruket Kaffebar

Bruketkaffebar »

Bruket Kaffebar blev 2020 utsedd till Helsingborgs bästa café och det finns många anledningar till detta. För att göra bra mat och bakverk krävs det bra råvaror. Brukets filosofi bygger på bra råvaror som är ekologiska och närproducerade och har därför en säsongsmeny för olika årstider.  

AB Småland

AB Småland »

I vårt kafé jobbar vi med ekologiska råvaror i största möjliga mån, så hos oss äter och dricker du gott i dubbel bemärkelse. Vi jobbar med noga utvalda samarbetspartners för att kunna leverera massa gott som passar alla.

Ekenäs Hantverksbageri

Ekenäs hantverksbageri »

Lilian Sagerfors öppnade sitt surdegsbageri våren 2018 i Ekenäs utanför Kalmar och har sedan dess vunnit hela tre SM guld för sina surdegsbröd.

–  Jag vill göra det jag kan för att jobba med naturen, eftersom mycket av det vi äter påverkar jorden och miljön så mycket. Genom att baka med ekologiska och närproducerade råvaror får jag bra koll på hur bönderna arbetar och vad de gör för att göra jorden bättre. Bland annat så bakar jag bara på ekologiska spannmål och ofta av kultursort. De rötterna gör bra för jorden när de växer och eftersom de får växa långsamt innehåller de också mycket mer vitaminer och mineraler.

IOffice

iOFFICE Business Center »

I över 10 år har Homan nu drivit sina två kontorshotell i Stockholm, Kungsgatan 37 och 60. ioffice har över 240 kontorsplatser och Balck Coffee serveras till alla gäster.

iOFFICE: Vi vill vara ännu närmare källan, alltså bönderna och ingen av de stora leverantörerna som vi tidigare handlat ifrån har kunnat försäkra oss eller säga vart kaffet kommer ifrån. Människor konsumerar mest kaffe på jobbet. Vi känner därmed stort ansvar mot våra att kunna kunder att kunna erbjuda ett kaffe som håller i kvalite och smak. Därför har vi valt att köpa vårt kaffe från Balck Coffee

Kafé Kannan

Växjö/Alvesta

Restaurang

Happybowls.se >>

Cafe & Bageri

Cafe st. Clair >>

Halmstad

Cafe & bageri

Feldt´s Bröd och konfekt >>

Vårgårda

Cafe & bageri

Mormor Bettys kringlor >>

Våxtorp

Cafe & bageri

Vilgots Surdegsbageri >>

Malmö/ Helsingborg

Cafe & Bageri

Ab Småland >>

Bruket kaffebar >>

Kristianstad

Cafe & Bageri

Sotnosen i Fornstugan >>

Stockholm

Kontorshotell

ioffice >>

Restaurang

Rosenhill >>

Cafe & Bageri

Lillebrors bageri>>

Beck >>

Ett bageri >>

Jönköping

Cafe / Gårdsbutik 

Rudenstams >>

0