Mini Sverige

Mini Sverige »

Balck Coffee är officiella kaffepartner till Mini Sverige.
VD Anders Brocknäs:

Att samarbeta med varumärken och människor som delar MINIs syn på liv, kreativitet och hållbarhet är en kärna i vår kommunikation i Nordeuropa.
Genom det nya, unika detaljhandelskonceptet MINI Senses har MINI etablerat en nära relation med Balck Coffee.
Norden är en av världens största konsumenter av kaffe per capita, mycket av det kaffe produceras på ohållbara och orättvisa sätt – något MINI vill ta ställning mot. Därför blev samarbetet med Balck Coffee en bra varumärkespassning. Balck Coffee, liknande MINI, vill ändra status quo på ett hållbart och revolutionerande sätt.

Feldts Bröd & Konfekt

Feldts Bröd & Konfekt i Halmstad, Cafe & Bageri »

My och Johan Feldt driver detta kärleksfulla bageri på västkusten i Sverige. Det är nog svårt att hitta människor som brinner för hållbarhet mer än vad Johan och My gör.

Slottsholmen

Slottsholmen »

Slottsholmen är en plats där den lilla kustnära staden Västervik, möter världen. Och vice versa. Det är ett flytande lyxhotell med 33 superior rum och 10 sviter. En restaurang som gör lokala råvaror till mat i världsklass. En marina mitt i stan och ändå ett stenkast från skärgård. Det geotermiskt uppvärmda, besatt av solceller och det vatten som vi använder kommer från vår egen avsaltningsanläggning. Slottsholmen är verkligen strävar efter att vara ett landmärke för hållbarhet. Men framför allt, det är ett arbete av kärlek.

iOFFICE

iOFFICE Business Center »

I över 10 år har Homan nu drivit sina två kontorshotell i Stockholm, Kungsgatan 37 och 60. ioffice har över 240 kontorsplatser och Balck Coffee serveras till alla gäster.

iOFFICE: Vi vill vara ännu närmare källan, alltså bönderna och ingen av de stora leverantörerna som vi tidigare handlat ifrån har kunnat försäkra oss eller säga vart kaffet kommer ifrån. Människor konsumerar mest kaffe på jobbet. Vi känner därmed stort ansvar mot våra att kunna kunder att kunna erbjuda ett kaffe som håller i kvalite och smak. Därför har vi valt att köpa vårt kaffe från Balck Coffee

Mormors stenugnsbageri

Mormors stenugnsbageri »

2011 startade Anita Rotschild Mormors stenugnsbageri. Hon ville bidra till att återge samhället liv och förvärvade en liten fiskebod som med tiden förvandlades till dagens populära Mormors Stenugnsbageri & Kaffestuga. En mötesplats i hjärtat av hamnen i Stora Rör. Med Mormors goda bullar och en magisk utsikt över sundet kan ni njuta av en kopp kaffe från Balck Coffee.

Triberg

Triberg »

”Med hållbarhet i fokus hos triberg stävar vi för att endast arbeta med råvaror som behandlas med varsamhet, omtanke och kvalitet. En ansvarstagande aktör som Balck Coffee har därav varit det självklara valet för oss” –  Carl Triberg

0